Scoreformulieren van alle Sporttesten

Monitor jouw testresultaten

Naast ons e-boek met alle sporttesten bieden we ook een e-boek met de scoreformulieren voor deze testen aan. Het e-boek met alle scoreformulieren is op een professionele manier ontworpen, klaar om uit te printen of digitaal mee aan de slag te gaan. Wil je direct aan de slag? Download het complete e-boek met de scoreformulieren!

€12,50 – Download nu

Monitor jouw testresultaten

Gebruik de scoreformulieren tijdens het afnemen van testen en houdt de progressie bij op het daarvoor ontwikkelde formulier. Bewaar het digitaal of in een map.

Ben je bij jezelf of je team sporttesten aan het uitvoeren? En wil je de progressie direct bijhouden? Download dan ons e-boek met alle scoreformulieren. Het geeft direct een beeld van hoe jij of je team er voor staat. Ook voor kinderen zijn de formulieren gemakkelijk in te vullen zodat zij elkaar kunnen scoren tijdens het afnemen van de sporttesten.

Dit is wat je krijgt

Een 70+ pagina’s tellend e-boek vol:

OVERZICHT
De scoreformulieren zorgen voor een duidelijk overzicht van de behaalde testresultaten. Per individu krijg je dus een goede weergave hoe hij of zij er voor staat.

UITSTRALING
Print de scoreformulieren uit in een professioneel ontwerp. De formulieren zien er strak uit, zijn gemakkelijk in te vullen en geven een mooie weergave van je progressie.

DOCUMENTATIE
Sla de scoreformulieren op in je eigen archief zodat je altijd terug kan grijpen op scoren uit het verleden. Daarnaast geeft de pagina met de voortgangstabel een goede weergave van hoe een individu zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld.

Een klein inkijkje

Blader NU door de eerste bladzijdes

Ben je klaar voor het sport seizoen?

Download nu het het e-boek met alle scoreformulieren en ga goed voorbereid aan de slag! Wij wensen je alvast ontzettend veel lees- en sportplezier!

Sportieve groet,

Team Sporttesten.nl

Veel gestelde vragen

1. Wat is een e-boek?
Een e-boek is een digitaal boek dat je kunt openen op een van de volgende apparaten: computer, laptop, mobiel of tablet.

2. Kan ik het e-boek lezen op mijn e-reader?
Helaas is dit niet mogelijk vanwege de grote hoeveelheid afbeeldingen.

3. Kan ik het e-boek ook bestellen als gedrukt boek?
Helaas ligt het boek niet bij de drukker. Mocht je het e-boek toch in een gedrukte versie willen hebben dan kun je het e-boek zelf afdrukken.

4. Als ik dit e-boek koop, ontvang ik dan ook jullie whitepapers?
Ja, het e-boek bestaat onder andere uit de whitepapers die verkrijgbaar zijn. Alle informatie van de los te verkrijgen whitepapers staan dus ook in dit complete e-boek.

5. Staan er dingen in het e-boek die niet op de website staan?
Ja! De protocollen, benodigdheden en het stappenplan staan zowel op de site als in ons e-boek. Echter, de bronnen, normwaarden en extra tips en informatie zijn alleen in het e-boek vinden.

6. Hoe kan ik betalen?
Als je in Nederland woont kun je het e-boek veilig betalen met iDEAL of Paypal. Mensen uit Belgie kunnen dit doen met PayPal, SOFORT en Bancontact.

7. Overige vragen
Gaat er iets mis met de bestelling of heb je na het lezen van de bovenstaande antwoorden toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@sporttesten.nl

Compleet E-boek met alle sporttesten!

Theoretisch- en praktisch handboek

Tijdelijk slechts € 26,- € 21,50

  • Inclusief alle Bronnen & Referenties
  • Méér dan 40 sporttesten
  • Uitgebreide Testformulieren & Uitslagen
  • Méér dan 120+ pagina’s
  • Ideaal voor studenten & sportgerelateerde beroepen
E-boek downloaden
(4.1 gebaseerd op 76 beoordelingen)