Compleet E-Boek Met Alle Sporttesten

Theoretisch- En Praktisch Handboek

Op zoek naar handig naslagwerk waarin meer dan 40 sporttesten staan beschreven? Dit e-boek bestaat uit een overzicht van de door ons samengestelde belangrijkste sporttesten die er op dit moment zijn. Iedere test is uitgebreid beschreven zodat je er gemakkelijk mee aan de slag kan. Daarnaast zijn de testen, waar mogelijk, onderbouwt met literatuur. Wil je direct aan de slag? Download het complete e-boek met alle sporttesten!

€21,50 – Download nu

Verbreed je kennis met dit e-boek

Gebruik dit e-boek als naslagwerk tijdens je eigen werkzaamheden als fysiotherapeut, personal trainer, student of als sportliefhebber. Ontdek nieuwe testen en vergelijk je eigen resultaten met de “normwaarden”.

Welke test gebruik je om je conditie te testen? Moet je bij kinderen andere testen gebruiken? Wat is de beste methode om je vetpercentage te meten? Het internet geeft je veel informatie, maar door de vele informatie weet je niet welke bron betrouwbaar en accuraat is.

Met het complete e-boek met alle sporttesten helpen we je om een overzicht te krijgen van welke sporttesten er zoal gebruikt worden en hoe je deze kan inzetten in de praktijk. Daarnaast zijn wij zo up-to-date mogelijk zodat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelen binnen de sporttesten.

Dit is wat je krijgt

Een 133 pagina’s tellend e-boek vol:

 PRAKTISCHE SPORTTESTEN
Het “complete e-boek met alle sporttesten” bevat 40 uitgewerkte sporttesten, compleet met een gedetailleerd protocol, lijst van benodigdheden, normwaarden en waar dit kan een lijst van bronnen. We vertellen je stap voor stap hoe je een test moet uitvoeren en hoe je deze kunt interpreteren.

OVERZICHT
Het e-boek geeft je overzicht in de grote database van testen die sporttesten beschikbaar stelt op haar website. Het e-boek is opgedeeld in 5 hoofdcategorieën zodat iedere test gemakkelijk terug te vinden is.

UITSTRALING
Print de protocollen van de testen uit en gebruik deze voor trainingsdoeleinden. De opmaak, het overzicht en de duidelijke instructies zorgen voor een goede uitstraling. Ook zijn de protocollen uitermate geschikt voor studenten en sportgerelateerde beroepen.

VERDIEPING
Naast de teksten die al op de website van sporttesten beschikbaar zijn gesteld, zijn er er in het “complete e-boek met alle sporttesten” verdiepende onderwerpen zoals de bronnen en de normwaarden.

Een klein inkijkje

Blader NU door de eerste bladzijdes

Ben je klaar voor het sport seizoen?

Download nu het Complete e-boek met alle sporttesten” en ga goed voorbereid aan de slag! Wij wensen je alvast ontzettend veel lees- en sportplezier!

Sportieve groet,

Team Sporttesten.nl

Veel gestelde vragen

1. Wat is een e-boek?
Een e-boek is een digitaal boek dat je kunt openen op een van de volgende apparaten: computer, laptop, mobiel of tablet.

2. Kan ik het e-boek lezen op mijn e-reader?
Helaas is dit niet mogelijk vanwege de grote hoeveelheid afbeeldingen.

3. Hoe groot is het bestand?
Het bestand is 23 MB groot en is opgeslagen als PDF-bestand.

4. Kan ik het e-boek ook bestellen als gedrukt boek?
Helaas ligt het boek niet bij de drukker. Mocht je het e-boek toch in een gedrukte versie willen hebben dan kun je het e-boek zelf afdrukken.

5. Als ik dit e-boek koop, ontvang ik dan ook jullie whitepapers?
Ja, het e-boek bestaat onder andere uit de whitepapers die verkrijgbaar zijn. Alle informatie van de los te verkrijgen whitepapers staan dus ook in dit complete e-boek.

6. Staan er dingen in het e-boek die niet op de website staan?
Ja! De protocollen, benodigdheden en het stappenplan staan zowel op de site als in ons e-boek. Echter, de bronnen, normwaarden en extra tips en informatie zijn alleen in het e-boek vinden.

7. Hoe kan ik betalen?
Als je in Nederland woont kun je het e-boek veilig betalen met iDEAL of Paypal. Mensen uit Belgie kunnen dit doen met PayPal, SOFORT en Bancontact.

8. Overige vragen
Gaat er iets mis met de bestelling of heb je na het lezen van de bovenstaande antwoorden toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@sporttesten.nl

Compleet E-boek met alle sporttesten!

Theoretisch- en praktisch handboek

Tijdelijk slechts € 26,- € 21,50

  • Inclusief alle Bronnen & Referenties
  • Méér dan 40 sporttesten
  • Uitgebreide Testformulieren & Uitslagen
  • Méér dan 120+ pagina’s
  • Ideaal voor studenten & sportgerelateerde beroepen
E-boek downloaden
(4.1 gebaseerd op 76 beoordelingen)